Az előny a konkurenciával szemben...

Megalázóan alacsony árréssel kell dolgoznia? - Azzal kell szembesülnie, hogy a konkurencia kedvezőbb áron kínál egy terméket, mint amennyiért Ön beszerezte?

1. A saját import jelentősége, előnye. Közvetlen kínai import.


A mai gazdasági helyzetben, nagyon nehéz boldogulni. Nagyon sok kis és középvállalkozónak ugyanazzal a problémával kell szembenéznie. A költségek növekednek, a bevétel legjobb esetben is csak stagnál. Nagyon kevés olyan vállalkozás van, aki a mai helyzetben látványos fejlődést tud felmutatni. Természetesen vannak kivételek. A magyar piacon még mindig nem alakult ki az a szemlélet, hogy akár kis cégek is importálhatnak a világ bármely tájáról. A mi hagyományos kereskedelmünk többlépcsős rendszere, a fejlettebb Nyugat-Európai országokban már régen nem működik.Gondoljunk csak a nagy üzletláncokra, akik egyben importálnak és kereskednek is a fogyasztói társadalom felé. A többlépcsős kereskedelem minden részének a profitja, náluk csapódik le, és ez mellett még nagyon kedvező akciókat is tudnak kínálni a vásárlók felé.


DE ERRE ÖNNEK IS LEHETŐSÉGE VAN !!!


Véleményem szerint ez az egyik lépés, hogy vállalkozásunk, üzletünk talpon tudjon maradni a mai versenyhelyzetben. Ha az árbevételünk nem is növekszik, az üzemeltetési költségeink sem változnak, de a beszerzésünk csökken 20-50%-os mértékben, szerintem már fél siker minden vállalkozás számára.2. A saját választás előnye.

A saját import a nagyobb profiton kívül még további előnyöket is rejt magában. Saját vevőkörünk igényei alapján tudjuk összeállítani rendelésünket. Nagy előny egy kereskedő számára, hogy a munkája során, a saját vevőköre igényeit első kézből tudja kiszolgálni. Így a saját kínai import megvalósítása nagyszerű megoldás lehet Önnek is, melyet szívből ajánlhatunk.


NE FELEDJE! KÍNÁBAN SZINTE KIMERITHETETLEN A TERMÉKKÍNÁLAT!

Kínai Import Folyamata

-Piackutatás
-Megrendelés
-Gyártás
-Beszállítás a kínai raktárunkba
-Ellenőrzés
-Tengeri szállítás
-Vámkezelés Áruátvétel (Magyarországon)Kínai import előnyei:

-saját választás előnye és lehetősége,
-gyedi design és arculat lehetősége,
-Extra Profit.


Van, akinek a talpon maradást, van, akinek a fejlődés új útját jelenti! Az elvitathatatlan tény, hogy a kínai import teljes részévé vált a világ kereskedelmének, aminek Ön is részese lehet..


Ön fog előzni vagy a konkurencia fogja megelőzni Önt?


Minden további kérdésével forduljon hozzánk bizalommal!

Cikkek

Érdekességek Kínáról